Huomenta!


Nyt kokeilenkin heti miltä tuntuu kirjottaa teksti puhelinta käyttäen. En ole vielä tähän päivään mennessä oppinut kirjottamaan edes ihan vaan tekstiviestiä tätä puhelinta käyttäen, joten tämän tekstin näpyttelyyn menee varmaankin tovi. Odottelen tässä samalla hammaslääkäriin pääsyä, niin aikahan kuluu tässä varsin näppärästi.

Olin tässä taannoin ihan harmistuksissani kun eräs Thaimaalaisia ruokatarvikkeita myyvä pikkukauppa lopetti ennenkun ehdin kunnolla edes tutustumaan sen tarjontaan. Nyt sitten kun olin kaupungilla jo hyvissä ajoin, huomasin että tänne keskustaan on rakentumassa vastaava liike. Ikkunassa oli jo sen verran vihiä tulevasta, että nyt tässä uudessa paikassa myydään ruoan lisäksi muutakin tavaraa, suitsukkeita näytillä oli ainakin! Jee, tämän täytyi olla jonkinlaista kohtalon johdatusta, koska juurikin tässä mietin että suitsukevarastoa pitäisi täydentää mutta tylsää kun se täytyy aina hoitaa nettikaupan kautta. Että iso JEE kun niitä voi kohta ostaa ihan kotikaupungista!

Ehdin hetken aikaa miettimään, että miksi blogia aloin edes kirjoittamaan. Oon mietiskelly aloittamista pitkään ja nyt se vaan tuntu oikealta. Toivottavasti tästä tulee mulle vähän niinkun muistikirja, joka nitoo vähän ajatuksia yhteen ja selkeyttää niitä. Katsotaan.